Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Συμμετοχή του Δήμου Γόρτυνας στο «9ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων»
Συμμετοχή του Δήμου Γόρτυνας στο «9ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων» PDF Εκτύπωση

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ), στις Γούρνες, το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, θα διεξαχθεί το «9ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής – σούπερ μάρκετ». Η διοργάνωση, που έχει την στήριξη των τοπικών παραγωγικών φορέων όλης της Κρήτης, περιλαμβάνει συναντήσεις ξενοδόχων με παραγωγούς, βιοτέχνες, μεταποιητές, επιχειρηματίες με προϊόντα που σχετίζονται με τον τουρισμό (π.χ. είδη συσκευασίας, καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ.) και έχει ως στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, της επιχειρηματικότητας και, γενικότερα, της τοπικής οικονομίας.

Ο Δήμος Γόρτυνας θα συμμετάσχει στο «9ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων», δίνοντας την ευκαιρία σε παραγωγούς και επιχειρηματίες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο του Δήμου. Όσοι επιθυμούν να φιλοξενηθούν τα προϊόντα τους στο περίπτερο του Δήμου Γόρτυνας καλούνται να το δηλώσουν ως τις 5 Μαρτίου 2020, στα τηλέφωνα 2892-340350 και 2892-340351, καθώς και να συμπληρώσουν σχετική αίτηση που θα τους δοθεί από τον Δήμο.

 

Οι παραγωγοί και επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση σε δικό τους, ξεχωριστό, χώρο, να παρουσιάσουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με ξενοδόχους, πρέπει να το δηλώσουν ως τις 28 Φεβρουαρίου 2020 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://forum.ebeh.gr/ ή στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: http://www.ebeh.gr/. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Υπεύθυνη: κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ. 2810-247034, e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr.

 

Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Το «9ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων» διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

 

 

9o-pagkritio-foroum.jpg

 

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA