Κλειστές και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 οι Υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι οι Υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα παραμείνουν κλειστές και αύριο Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, στο πλαίσιο της παράτασης της αναστολής λειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών στις περιοχές που πλήττονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Περισσότερα...
 
Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Δήμος Γόρτυνας: Με 10 Μηχανήματα και την Συνδρομή της Περιφέρειας, Ενάντια στην Επέλαση του Χιονιά

Καθώς τα φαινόμενα συνεχίζονται, με μεγάλη ένταση, στις Δημοτικές Ενότητες Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα, παρακαλούνται θερμά οι δημότες μας να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως επείγουσες και αναγκαίες.

Περισσότερα...
 
Κλειστές οι Υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022
Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι οι Υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα παραμείνουν κλειστές αύριο Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, στο πλαίσιο της αναστολής λειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών στις περιοχές που πλήττονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Κανονικά θα λειτουργήσουν μόνο οι Υπηρεσίες του Δήμου που σχετίζονται με την Πολιτική Προστασία και την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.
 
Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας την Τρίτη 25/1
Με απόφαση του Δημάρχου Γόρτυνας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων (Βρεφικός, Παιδικοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 25/1, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, για την προστασία των μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων.
 
Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο Γόρτυνας την Δευτέρα 24/1

Κατόπιν σχετικής απόφασης του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Νίκου Συριγωνάκη, όλα τα σχολεία του νομού θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 24/1. Για την λειτουργία ή μη των σχολείων την Τρίτη 25/1 θα υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασης αύριο, Δευτέρα, οπότε και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Περισσότερα...
 
Κλειστά, την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα

Λόγω της χιονόπτωσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που καταγράφονται στις Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα, του Δήμου Γόρτυνας και λαμβάνοντας υπόψη την πρόγνωση της ΕΜΥ για τα επόμενα 24ωρα, όλα τα σχολεία (Βρεφικός, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) στις παραπάνω Δημοτικές Ενότητες θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25/1,

Περισσότερα...
 
Ενημέρωση Σχετικά με την Επερχόμενη Κακοκαιρία

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να επικρατήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ειδικότερα στην Π.Ε. Ηρακλείου και στον Δήμο Γόρτυνας, τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν την Δευτέρα 24/1, με πυκνές χιονοπτώσεις και, πιθανόν, θυελλώδεις ανέμους.

 

Περισσότερα...
 
Ενημέρωση για την Απογραφή Πληθυσμού 2021
Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη μπορούν να απογραφούν ως εξής:
Περισσότερα...
 
Ανακοίνωση για τους δημότες της Ενότητας Αγίας Βαρβάρας
Σας ενημερώνουμε ότι η υπάλληλος του Δήμου μας, Ασημένια Χαχλάκη, εκτελεί τα καθήκοντά της με τηλεργασία από σήμερα Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, έως τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022. Παρακαλούνται οι δημότες για θέματα του..
Περισσότερα...
 
Στην προμήθεια νέου οχήματος (τύπου αλυσιδάκι), για την μεταφορά μεγάλων κάδων, προχώρησε ο Δήμος Γόρτυνας
Ένα ειδικό όχημα (τύπου αλυσιδάκι), με ανυψωτικό σύστημα φορτοεκφόρτωσης μεγάλων κάδων, παρέλαβε ο Δήμος Γόρτυνας, σε συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλλει η δημοτική αρχή προκειμένου να δώσει λύση στο χρόνιο..
Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 94
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
Χάρτης Περιοχής
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

« < Ιανουάριος 2022 > »
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Πρόσφατες εκδηλώσεις

Δέν υπάρχουν γεγονότα