Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ενημερωτική Συνάντηση στο Δήμο Γόρτυνας για την Καινοτόμα Πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής Καθοδήγησης Mentoring
Ενημερωτική Συνάντηση στο Δήμο Γόρτυνας για την Καινοτόμα Πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής Καθοδήγησης Mentoring PDF Εκτύπωση

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) πρόκειται να παρουσιάσουν σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η την καινοτόμα πλατφόρμα Mentoring (https://mentoring.sw.hmu.gr/). Η πλατφόρμα στοχεύει στην αύξηση της απασχόλησης σε επίπεδο Κρήτης ως μέρος του Περιφερειακού Σχεδιασμού κοινωνικής και εργασιακής ένταξης.

Μια πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από το ΕΛΜΕΠΑ, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, αρχικώς ως συνοδευτικό μέτρο του ΤΕΒΑ αλλά εξελίχθηκε σε ένα πολύ εύκολο και χρήσιμο εργαλείο εύρεσης εργασίας και απόκτησης εργασιακής καθοδήγησης, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αλλά και ανθρώπους που αναζητούν εργασία. Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν για όλους.

Την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 6:00-8:00μ.μ, στο Δήμο Γόρτυνας, στο Δημαρχείοστους Αγίους Δέκα πρόκειται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης η επόμενη ενημερωτική συνάντηση στην οποία καλούνται εργοδότες, άνεργοι, επιχειρηματίες, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, αλλά και ιδιώτες, για να ενημερωθούν για τις ωφέλειες που μπορούν να λάβουν από την πλατφόρμα Mentoring.

Είσοδος ελεύθερη.

 

__.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA