Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Χρηματοδοτήσεις Συνολικού Ύψους 313.020 Ευρώ για την Δημιουργία Χώρων Αθλοπαιδιών (Γυμναστηρίου με Όργανα Γυμναστικής) στην Γέργερη
Χρηματοδοτήσεις Συνολικού Ύψους 313.020 Ευρώ για την Δημιουργία Χώρων Αθλοπαιδιών (Γυμναστηρίου με Όργανα Γυμναστικής) στην Γέργερη PDF Εκτύπωση

 

Δύο νέες χρηματοδοτήσεις, που αφορούν στην δημιουργία ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, με τα απαραίτητα όργανα γυμναστικής, στην Τ.Κ. Γέργερης, εξασφάλισε η δημοτική αρχή. Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι εργασίες ολοκλήρωσης και διαμόρφωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και η προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού για την λειτουργία του γυμναστηρίου, εντάχθηκαν στο «ΤΠΑ ΥΠΠΟΑ Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2021-2025» και θα χρηματοδοτηθούν με 234.900 ευρώ και 78.120 ευρώ, αντίστοιχα (συνολικό ποσό 313.020 ευρώ).

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, τόνισε: «Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, κινηθήκαμε μεθοδικά και καταφέραμε να διασφαλίσουμε αυτές τις σημαντικές χρηματοδοτήσεις, προκειμένου να ικανοποιήσουμε το πάγιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της ευρύτερης περιοχής για την δημιουργία ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, στον χώρο του Γυμνασίου Γέργερης. Το Γυμναστήριο θα διαθέτει τα αναγκαία όργανα γυμναστικής και θα φιλοξενεί σε καθημερινή βάση τα παιδιά, τους νέους και τις νέες μας, τους αθλητές των συλλόγων του Δήμου μας. Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και, ιδιαιτέρως, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τις άμεσες ενέργειες και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον Δήμο μας, για ακόμα μια φορά».

Τις θερμές ευχαριστίες τους προς την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού εξέφρασαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιος Σηφάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γέργερης, Μανώλης Προκοπάκης και εκπρόσωποι φορέων της ευρύτερης περιοχής.

 

banner-xrimatodotisi-gergeri.jpg

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA