Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Κόφινα, Γιώργο Κουμιανάκη, για την Διαχείριση των Απορριμμάτων
Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Κόφινα, Γιώργο Κουμιανάκη, για την Διαχείριση των Απορριμμάτων PDF Εκτύπωση

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Επειδή έχουν παρατηρηθεί κάποια φαινόμενα, σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων, που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας, θα ήθελα να παρακαλέσω να δείχνουμε όλοι μας την δέουσα προσοχή, ώστε και η συλλογή των απορριμμάτων να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα.

Παρακαλώ θερμά, να μην γίνεται εναπόθεση οικιακών απορριμμάτων στους κάδους ανακύκλωσης, καθώς αυτή η λανθασμένη πρακτική δημιουργεί πρόβλημα στον διαχωρισμό των προς ανακύκλωση υλικών από τα υπόλοιπα απορρίμματα.

Επιπλέον, καθώς ο Δήμος μας διαθέτει πλέον μεγάλους κάδους για τα ογκώδη αντικείμενα, παρακαλώ θερμά να μην γίνεται εναπόθεση στρωμάτων, κλαδιών ή άλλων αντικειμένων μεγάλου όγκου στους κάδους που προορίζονται για τα οικιακά απορρίμματα.

Με λίγη προσπάθεια και καλή θέληση από όλους μας, μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα των οικισμών μας, την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μας.

Παρακαλώ, τέλος, σε περιπτώσεις που διαπιστώνετε ότι υπάρχουν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων, να ενημερώνετε άμεσα τις υπηρεσίες του Δήμου. Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά με την δική σας συνεργασία και συμβολή και με τις χρήσιμες παρατηρήσεις σας, μπορεί να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση στην διαχείριση των απορριμμάτων, προς όφελος όλων μας.

Σας ευχαριστώ θερμά».

 

 

Σχετικά αρχεία

Αρχείο Pdf (71 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA