Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Συνεργασία Κέντρου Κοινότητας δ. Γόρτυνας με Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών
Συνεργασία Κέντρου Κοινότητας δ. Γόρτυνας με Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών PDF Εκτύπωση

 

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας, στα πλαίσια δράσεων δικτύωσης και διασύνδεσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας που αποσκοπούν στην προώθηση και ένταξη των ωφελούμενων στην απασχόληση, προχωρεί σε ενέργειες συνεργασίας με την Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Αθηνών όπου λειτουργούν προγράμματα κατάρτισης για άτομα με αναπηρία.

Τα προγράμματα κατάρτισης στοχεύουν στην επαγγελματική εξειδίκευση ανέργων ατόμων με αναπηρίες, σε ειδικότητες που συνάδουν με την ιδιαιτερότητα τους, έτσι ώστε οι απόφοιτοι/ες να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ή να αυτοαπασχοληθούν.

Η φοίτηση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τμήμα τηλεκατάρτισης για την ειδικότητα «Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων», το οποίο απευθύνεται σε άτομα:

 

  • απόφοιτα λυκείου,
  • με κινητικά προβλήματα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%.

 

Σε περίπτωση μη πλήρωσης των θέσεων, γίνονται δεκτοί υποψήφιοι με λοιπές οργανικές παθήσεις που διαμένουν εκτός περιφέρειας Αττικής.

Οι αιτήσεις αποστέλλονται ταχυδρομικά από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους κατά το χρονικό διάστημα από 23/05/2022 έως 03/06/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή των αιτήσεων και των πρόσθετων δικαιολογητικών, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην υπάλληλο του Κέντρου Κοινότητας δ. Γόρτυνας, Καλμπουτζάκη Πελαγία. Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2894 340 026.

Οι δράσεις του Κέντρου Κοινότητας συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαική Ένωση (Ευρωπαικό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας στην Κρήτη», ΕΣΠΑ 2014-2020.

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA