Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόσκληση στην 9η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Λογοδοσία Β΄ διμήνου Έτους 2024 της Δημοτικής Αρχής
Πρόσκληση στην 9η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Λογοδοσία Β΄ διμήνου Έτους 2024 της Δημοτικής Αρχής PDF Εκτύπωση

ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Καλείστε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λογοδοσία Β΄ διμήνου έτους 2024 της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με το άρθρο 67Α του ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 7 του ν.5056/2023 και ισχύει, που θα γίνει την 24η Απριλίου 2024, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 9 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των θεμάτων από τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων είναι η 19η Απριλίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 2 μ.μ.

Η αποστολή των θεμάτων θα γίνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και εγγράφως στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου του Δήμου σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η Ημερήσια Διάταξη της Συνεδρίασης θα καταρτιστεί σε συνέχεια της υποβολής των θεμάτων, σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

 

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf (722 KB)

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA