Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας
Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας PDF Εκτύπωση

ΠΡΟΣ

Τα τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας
  1. Λαγουδάκη Εμμανουήλ
  2. Σηφάκη Στυλιανό
  3. Σέγκου-Τσατσάκη Μαρία
  4. Γαρεφαλάκη Αντώνιο
  5. Ξυλούρη Σταύρο
  6. Χατζάκη Τίτο
(σε περίπτωση κωλύματος παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

  • Γενική Γραμματέα
  • Τεχνική υπηρεσία
  • Οικονομική υπηρεσία

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση.

 

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια δια ζώσης τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 22η του μηνός Οκτωβρίου έτους 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18 και ισχύει, καθώς και το άρθρο 9 του Ν.5056/23, στα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα  του έργου: «Συντήρηση - Βελτίωση Σχολικώ υποδομών Δήμου Γόρτυνας » αρχικού προϋπολογισμού 277.000,00 €
  2. Έγκριση χορήγησης παράτασης του χρόνου παράδοσης – παραλαβής των υλικών της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες σίτισης των ηλικιωμένων στο ΚΗΦΗ  για την ομάδα ΣΤ - ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ
  3. Έγκριση Τροποποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης η οποία αφορά στην παράταση ισχύος της από 15.12.2021 Προγραμματικής Σύμβασης εκτέλεσης του  έργου «Κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (caltseto) στην Τοπική Κοινότητα Χουστουλιανών Δήμου Γόρτυνας»
  4. Έγκριση σύμβασης  συνεργασίας του Δήμου Γόρτυνας με την εταιρεία  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ  ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.» για την εφαρμογή  ολοκληρωμένου  συστήματος  συλλογής των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού
  5. Εξειδίκευση πίστωσης για έξοδα μετακίνησης υπαλλήλου
  6. Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με Υπουργείο Περιβάλλοντος και  Ενέργειας για την μελέτη και εκτέλεση δημοσίου δασοτεχνικού  έργου: «Διαμόρφωση μονοπατιών πλησίον των ορίων του οικισμού Πανασός του Δήμου Γόρτυνας».
  7. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης  προς ΔΕΔΔΗΕ για επαύξηση ισχύος κτιρίου Δημοτικού Σχολείου Βαγιονιάς
  8. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης  προς ΔΕΔΔΗΕ για τοποθέτηση μετρητή σε δημοτικό κτίριο στη Γέργερη.
  9. Αύξηση επιπλέον μιας ώρας για την καθαριότητα του Δημοτικού Σχολείου  και νηπιαγωγείου Αγ. Θωμά.
  10. Κλείσιμο  τραπεζικών λογαριασμών των καταργούμενων νομικών προσώπων του Δήμου «Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Γόρτυνας» και «Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Γόρτυνας»
  11. Αποδοχή χρηματοδότησης της Πράξης «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Γόρτυνας» (MIS 6000524) η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027»

 

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

Σχετικό Αρχείο

Αρχείο pdf (131 KB)
Πρόσκληση

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA