problems clearing cache file /var/www/vhosts/gortyna.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/eb6953afaeda6b16f0d87678fc47d1e8problems clearing cache file /var/www/vhosts/gortyna.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/9cf8fe1dcf2f38699453b2460db78fd0problems clearing cache file /var/www/vhosts/gortyna.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/3b747856cb2757cf5b8d0e517bc31d9fproblems clearing cache file /var/www/vhosts/gortyna.gov.gr/httpdocs/cache/refTableSQL/0440ed5d61a74c5448a2f43bd93597b8 Διανομή Προϊόντων σε Δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)
Διανομή Προϊόντων σε Δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) Εκτύπωση

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι, την Τετάρτη 16/12/2020, ώρες 09:30 – 13:30, θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

 

Συγκεκριμένα, θα διανεμηθούν βόειο κρέας, χοιρινό και κοτόπουλο.

 

Για την παραλαβή των προϊόντων, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους.

 

Σημειώνεται ότι, κατά την διανομή, θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

 

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.

 

Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής ή θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επίσημου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του ωφελούμενου.

 

teva.jpg