Αρχική Γραφείο Τύπου Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί Προκήρυξη Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για το έργο με τίτλο «Έργα αναβάθμισης, κατασκευής και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Γόρτυνας»
Προκήρυξη Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για το έργο με τίτλο «Έργα αναβάθμισης, κατασκευής και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Γόρτυνας» PDF Εκτύπωση

 

Ο Δήμος Γόρτυνας Νομού Ηρακλείου προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

 

  1. Με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), για την ανάθεση του έργου «Έργα αναβάθμισης,κατασκευής και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Γόρτυνας», με εκτιμώμενη συνολική αξία 800.000,00€.
  2. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α) κατηγορία Οικοδομικά με προϋπολογισμό 422.996,71, (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα), β) κατηγορία Οδοποιία με προϋπολογισμό 74.390,43 (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα), γ) κατηγορία Η/Μ με προϋπολογισμό 147.408,33 δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).
  3. Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο "ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί" της πύλης  www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής www.gortyna.gov.gr. Εφόσον έχουν ζητηθεί εγκαίρως, ήτοι έως την 03.03.2022, η αναθέτουσα αρχή παρέχει σε όλους τους προσφέροντες, που συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης σύμβασης,συμπληρωματικές πληροφορίες, σχετικά με τις προδιαγραφές και οποιαδήποτε σχετικά δικαιολογητικά, το αργότερο στις 11/03/2022. Πληροφορίες: Ηλιάκης Νεκτάριος τηλ: 2892340324.
  4. Ο Τύπος Αναθέτουσα Αρχής & Δραστηριότητα που αυτή ασκεί είναι: Αρχή τοπικής αυτοδικοίκησης/Γενικές Δημόσιες Υπηρεσίες.
  5. Η σύμβαση δεν αφορά από κοινού διαδικασία δημόσιας σύμβασης και δεν ανατίθεται από κεντρική αρχή αγορών.
  6. Ο κωδικός Κύπριου Λεξιλογίου CPV είναι [45212200-8 (Κατασκευαστικές εργασίες για αθλητικές εγκαταστάσεις)].
  7. Ο Ανοικτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός και η επιλογή Αναδόχου θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 (ΦΕΚ 147/08.08.2016 τεύχος Α’) Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
  8. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών απο την ηλεκτρονική υποβολή, προσκομίζεται υποχρεωτικά απο τον οικονομικό φορέα στην αναθέτουσα αρχή, σε έντυπη μορφή και σε σφραγισμένο φάκελο, η πρωτότυπη εγγυητική επιστολή συμμετοχής.
  9. Μόνο η ηλεκτρονική υποβολή προσφορών, γίνεται αποδεκτή.
  10. Για το χρόνο ισχύος προσφορών, κάθε υποβαλλόμενη προσφορά δεσμεύει τον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό, κατά τη διάταξη του άρθρου 97 του Ν.4412/2016, για διάστημα δεκατριών (13) μηνών, από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.
  11. Ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 17η Μαρτίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. Ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 24η Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.

 

Ο Δήμαρχος

Κοκολάκης Ελευθέριος

 

Σχετικά αρχεία

01 - Προκήρυξη - Αρχείο
02 - Τεχνική Έκθεση - Αρχείο
03 - Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς - Αρχείο
04 - Τιμολόγιο - Αρχείο
05 - Αναλυτική Διακήρυξη - Αρχείο
06 - Προϋπολογισμος - Αρχείο
07 - Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων - Αρχείο
08 - ΕΕΕΣ - Αρχείο

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA