Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους Εργαζομένους στην Καθαριότητα των Σχολικών Μονάδων
Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους Εργαζομένους στην Καθαριότητα των Σχολικών Μονάδων PDF Εκτύπωση


Το επιμορφωτικό σεμινάριο της Περιφέρειας Κρήτης για τα μέτρα πρόληψης και την προστασία από τον SARS-CoV-2 παρακολούθησαν, μέσω διαδικτύου, εργαζόμενες/-οι στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου Γόρτυνας.

 

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη, σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020, για τις υπόλοιπες/-ους εργαζόμενες/-ους.

 

Στόχος του προγράμματος είναι η επιμόρφωση των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων, στις βασικές αρχές υγιεινής και την πρόληψη του κινδύνου έκθεσης στον ιό. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι ενδεδειγμένες ενέργειες σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος Covid-19, τεχνικές και λειτουργίες επαγγελματικού καθαρισμού, αποστείρωσης επιφανειών, απολύμανσης χώρων και αντικειμένων που ευνοούν την μετάδοση της πανδημίας. Δόθηκαν, επίσης, πολύτιμες οδηγίες για την χρήση των μέσων ατομικής προστασίας και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας καθαρισμού και απολύμανσης στις σχολικές μονάδες.

 

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Πολιτική Προστασία), σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

 

epimorfotiko-seminario-ergazomenous-kathariotita-scholikon-monadon.jpg
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA