Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Δήλωση Αντιδημάρχου Δ.Ε. Γόρτυνας, Τσικνάκη Κωνσταντίνου, για Θέματα Ύδρευσης – Άρδευσης
Δήλωση Αντιδημάρχου Δ.Ε. Γόρτυνας, Τσικνάκη Κωνσταντίνου, για Θέματα Ύδρευσης – Άρδευσης PDF Εκτύπωση

Αγαπητοί δημότες,

Ο Δήμος μας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μπει τάξη στον τομέα της ύδρευσης - άρδευσης, όπου τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα και αυθαιρεσίες. Προς αυτή την κατεύθυνση, έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία τοποθέτησης ταινιών και μολυβοσφραγίδων σε υδρόμετρα, ώστε να αποτραπούν φαινόμενα υδροκλοπής και να τηρηθεί η νομιμότητα. Επιπλέον, σε όσους οικισμούς, όπως η Μητρόπολη, η άρδευση γίνεται με σύστημα υπολογισμού ωρών, στόχος της δημοτικής αρχής είναι να αλλάξει το σύστημα και να τοποθετηθούν υδρόμετρα και κολεκτέρ.


Η δημοτική αρχή δεν επιθυμεί να έρθει σε σύγκρουση με κανέναν δημότη, διακόπτοντας συνδέσεις, επιβάλλοντας πρόστιμα και αφαιρώντας υδρόμετρα, θα είναι ωστόσο αμείλικτη απέναντι σε φαινόμενα παραβατικότητας. Παρακαλούμε για την συνεργασία όλων και για την τήρηση του σχετικού κανονισμού, προς όφελος όλων των δημοτών.


Προτρέπουμε, επίσης, τους δημότες, το συντομότερο δυνατό, λαμβάνοντας βεβαίως υπόψη και την έκτακτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας, να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες και οφειλές προς τον Δήμο, που σχετίζονται με την ύδρευση - άρδευση.


Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω προσωπικά τους μόνιμους υδρονομείς του Δήμου μας, Μιχάλη Δασκαλάκη και Μιχάλη Φανουράκη, καθώς και τον Κωνσταντίνο Χασουράκη που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του

Τσικνάκης Κωνσταντίνος, αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γόρτυνας

 

Click image to open!
Click image to open!
 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA