Αρχική Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα «Ορθές Πρακτικές για την Παραγωγή και Συντήρηση Ποιοτικού Ελαιολάδου»
Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα «Ορθές Πρακτικές για την Παραγωγή και Συντήρηση Ποιοτικού Ελαιολάδου» PDF Εκτύπωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ορθές πρακτικές για την παραγωγή και συντήρηση ποιοτικού ελαιολάδου», που διοργάνωσε ο Δήμος Γόρτυνας, την Κυριακή 27/10, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αγίας Βαρβάρας.

Ο χημικός της Ένωσης Ηρακλείου, Εμμανουήλ Μιχελινάκης, μοιράστηκε με το κοινό πολύτιμες γνώσεις για την διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου, αλλά και για την συντήρησή του, ενώ απάντησε και σε σχετικές ερωτήσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Σαβουιδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Δεσδενάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίας Βαρβάρας, Μανώλης Δρετάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Μεγάλης Βρύσης, Ανδρέας Σεληνιωτάκης και αρκετοί παραγωγοί και έμποροι ελαιολάδου της ευρύτερης περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Γόρτυνας θα διοργανώσει και δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση για το ελαιόλαδο, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 11:00, στο Δημαρχείο Γόρτυνας (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), στους Αγίους Δέκα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA