Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Νέα Χρηματοδότηση 520.000 ευρώ για Διαμορφώσεις Εξωτερικών Χώρων σε Στέρνες και Μεγάλη Βρύση
Νέα Χρηματοδότηση 520.000 ευρώ για Διαμορφώσεις Εξωτερικών Χώρων σε Στέρνες και Μεγάλη Βρύση PDF Εκτύπωση

Ακόμα μια σημαντική χρηματοδότηση, συνολικού ύψους 520.000 ευρώ, για παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους στους οικισμούς Στερνών και Μεγάλης Βρύσης, εξασφάλισε η δημοτική αρχή από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021 - 2025 της Περιφέρειας Κρήτης (Άξονας Προτεραιότητας: «Ολοκληρωμένη ανάπτυξη των αστικών, αγροτικών και παράκτιων περιοχών - στήριξη τοπικών πρωτοβουλιών»).

Η σχετική μελέτη προβλέπει:

  • Tην διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων «Ο Κόφινας», στις Στέρνες, με εργασίες όπως η κατασκευή πετρόκτιστου τοιχίου, η κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου και ο ηλεκτροφωτισμός του τοιχίου και του εξωτερικού χώρου.
  • Παρεμβάσεις σε εξωτερικούς χώρους του οικισμού Μεγάλης Βρύσης, μεταξύ των οποίων η κατασκευή πετρόκτιστου τοιχίου στην είσοδο του χωριού (από Πρεβελιανά), η κατασκευή πεζοδρομίου μήκους περίπου 600 μέτρων και ο ηλεκτροφωτισμός των εν λόγω σημείων.

«Ο Δήμος μας είναι πλέον σε θέση να διεκδικεί και να διασφαλίζει, διαρκώς, νέες χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση έργων σε όλους τους οικισμούς. Με μεθοδική δουλειά, με υπευθυνότητα, με άρτιες μελέτες και με την όσο το δυνατόν ταχύτερη απορρόφηση των διαθέσιμων κονδυλίων, έχουμε καταφέρει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των αρμοδίων υπηρεσιών και του κεντρικού κράτους. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, που, για ακόμα μια φορά, ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας, συνεχίζουμε» τόνισε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

Click image to open!
Click image to open!

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA