Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις Να κλείσει έως και την Δευτέρα 14/3/2022 η νέα Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών, λόγω σοβαρής καθίζησης, εισηγείται ο Ο.Α.Κ.Α.Ε.
Να κλείσει έως και την Δευτέρα 14/3/2022 η νέα Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών, λόγω σοβαρής καθίζησης, εισηγείται ο Ο.Α.Κ.Α.Ε. PDF Εκτύπωση

 

Σύμφωνα με έγγραφο που κοινοποιήθηκε στον Δήμο Γόρτυνας από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.Α.Ε.), κατόπιν σχετικής αυτοψίας, προτείνεται να διακοπεί από σήμερα 8/3/2022 έως και το βράδυ της Δευτέρας 14/3/2022 η κυκλοφορία των οχημάτων στην νέα Ε.Ο. Ηρακλείου - Μοιρών, στο οδικό τμήμα Αγ. Βαρβάρα - Απομαρμά - Αγ. Δέκα (Καστέλλι), προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο του Ο.Α.Κ.Α.Ε., διαπιστώθηκε "σοβαρή κατολίσθηση περί την Χ.Θ. 26+860 (Πανασός)" και, καθώς το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να επιδεινωθεί εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες, ζητείται η ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων έως και τις 14/3. Μετά το πέρας της προθεσμίας, η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί.

Μέχρι τότε, η κυκλοφορία των οχημάτων μπορεί να διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, Αγία Βαρβάρα - Άγιοι Δέκα - Μοίρες.

 
Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 
dgortynas-covid-19.jpg

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Διαβούλευση για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Εξατομικευμένη Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και Συμβουλευτική για Μαθησιακές Δυσκολίες
Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA