Δήμαρχος

kokolakis-lefteris.jpg

Ο πραγματικός δήμαρχος, εκείνος που εμπιστεύτηκαν οι πολίτες της Γόρτυνας προκειμένου να αναμετρηθεί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, είναι ο Μιχάλης Κοκολάκης. Η λαϊκή ετυμηγορία δεν ακυρώνεται με δικαστικές αποφάσεις. Θα παραμείνω στην θέση του δημάρχου για όσο χρειαστεί, έχοντας πάντα δίπλα μου τον εκλεγμένο από τους πολίτες δήμαρχο, Μιχάλη Κοκολάκη, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του δήμου μας. Ως τότε, θα εργαστώ σκληρά, με όλες τις δυνάμεις μου, για να τηρηθούν οι δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει και για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

 

 

 

kokolakis-michalis.jpg

 

Το αποτέλεσμα των εκλογών στον δήμο Γόρτυνας βγήκε στις 2 Ιουνίου 2019, όταν οι δημότες ανέθεσαν στην παράταξή μας "Μεγάλη Γόρτυνα", την ευθύνη της διοίκησης του δήμου, με ποσοστό περίπου 70%. Το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν τους εκπροσώπους τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες δημοκρατικές κατακτήσεις του λαού μας και είναι ένα δικαίωμα αδιαπραγμάτευτο, ένα δικαίωμα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Στις δημοκρατίες, οι εκλογές κρίνονται στις κάλπες και όχι σε δικαστικές αίθουσες.

 

Συνδημότισσες και συνδημότες, να είστε βέβαιοι ότι, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι συνεργάτες μου, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κρατήσει τον δήμο μας σε ομηρία. Θα παραμείνουμε πιστοί στην εντολή που μας δώσατε για αλλαγή σελίδας στον τόπο μας και θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει. Όσο και αν κάποιοι θέλουν να μας κρατήσουν στο χθες, ο δήμος μας θα χαράξει μια νέα πορεία. Θα γίνει ένας δήμος σύγχρονος, δίκαιος, αποτελεσματικός, ένας δήμος πρωτοπόρος και όχι ουραγός, όπως ήταν τα τελευταία χρόνια.

Με σκληρή δουλειά, με ριζική ανασυγκρότηση της διοικητικής δομής του δήμου, με έμφαση στην βελτίωση των υποδομών, στην ισόρροπη ανάπτυξη, στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, αλλά και στην διεκδίκηση των μεγάλων αναπτυξιακών στόχων που έχει ανάγκη ο τόπος μας, θα βάλουμε τις βάσεις για τον δήμο της επόμενης 20ετίας. Έναν δήμο που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες, σύγχρονες και μελλοντικές, προκλήσεις και θα δίνει κίνητρα και ευκαιρίες στα παιδιά και τους νέους μας, προκειμένου να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, πολίτες, φορείς, συλλογικότητες, όλες οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας, θα δώσουμε και θα κερδίσουμε την μάχη για να κάνουμε την Γόρτυνα Μεγάλη ξανά.

 

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δήμος Γόρτυνας
 
 
 
 

Έργα ΕΣΠΑ

sima-espa.png
Χάρτης Περιοχής
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας
ΚΕΠ
ΚΕΔΚΕ
Χρηματοδότηση
INTERMEDIA